Відповідно до п.8 Порядку проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1057 Управлінням соціального захисту населення Ізюмської міської ради організовує направлення постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях,  на отримання  послуг психологічної реабілітації  для вищезазначеної категорії населення шляхом укладання тристоронніх угод. До переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації включено такі заклади:

 

 

 

 

     Бажаючим отримати послуги психологічної реабілітації необхідно звернутись  до  Управління за адресою: м. Ізюм , вул. Соборна, 20, каб. 16, подати  заяву та наступний пакет документів:

— копію паспорту

— копію ідентифікаційного коду

— копію довідки про участь в АТО

— копію пільгового посвідчення

При собі обов”язково мати оригінали документів. 

 

За більш детальною інформацією звертатись за тел. 05743-2-23-57, 099-445-42-32 . Відділ обслуговування осіб з інвалідністю, ветеранів війни та постраждалих внаслідок  аварії на ЧАЕС